fbpx

Mini kuće

Današnje društvo traži mobilna, fleksibilna, modularna i brza rešenja uz visok kvalitet. Trudimo se da razumemo trendove i zbog toga razvijamo seriju novih, funkcionalnih i tipskih modela u rasponu od 20 m² – 70 m². Tipski moduli imaju višestruku primenu. Od njih se mogu graditi mini kuće, vikend kuće, kancelarije u dvorištu ili proširenja postojećih stambenih ili komercijalnih objekata.

U zavisnosti od planova i zahteva kupaca ovi tipovi kuća se mogu efikasno kombinovati i tako realizovati motelski i kamp kompleksi ili stambeni kompleksi kao nizovi više jedinica.

Agilus mini kuće su tipski modeli visokog kvaliteta. Mogu biti delimično ili potpuno opremljeni u standardnoj verziji ili prilagođene željama i životnim fazama naših kupaca.

Glavne prednosti:

  1. Ne zahtevaju klasičan temelj, ploču ili podrum. 
  2. Projektovane su u više opcija tako da budući vlasnici imaju izbor.
  3. Zbog lagane i modularne konstrukcije izuzetno se brzo postavljaju čak i na nepristupačnim  terenima.

Kao stvorena za vaše uživanje

M1

Kuća je projektovana kao kuća za odmor. Pogodna je i kao kuća za izdavanje, te ako se locira na selu, planini, jezeru ili reci, vlasnicima može doneti dodatne prihode.

Jedinstven dizajn

M2

Mini kuća savremenog dizajna svojom otvorenom strukturom dnevne zone pruža jedinstven osećaj boravka u prirodi. Tu su dve spavaće sobe, kompletna kuhinja i kupatilo, a sve se efikasno uklopilo u 51 m².

Ostvarite svoj san - pokrenite svoj biznis

Apartman | Studio | Motel

M3

Idealno rešenje za motel ili za apartmane za izdavanje. Može se izgraditi pored puta, u prirodi, pored jezera, na planini itd.

Predstavljeni objekat je projektovan za 8 apartmana, po 4 na svakoj etaži pojedinačnih površina od 28 do 30 m².

Modularnost konstrukcije omogućava prilagođavanje broja apartmana lokaciji i potrebama investitora.

Savršen životni prostor

Naši inženjeri pružiće vam sve neophodne informacije.