fbpx

O nama

agilus-logo-sta-radimo

Šta mi radimo?

Nudimo projektovanje i izgradnju visoko energetski efikasnih i pasivnih kuća koje su privlačne, savremenog dizajna, funkcionalne, udobne, ekološke i trajne. U velikoj meri primenjujemo predfabrikovane metode uz korišćenje najsavremenijih materijala i softverskih alata. Gradimo domove koji vlasnicima pružaju energetsku održivost i superioran odgovor na klimatske promene koje su glavni izazovi u 21. veku.

Naša misija i vizija

Direktno utičemo na ubrzavanje procesa prelaska sa tradicionalnih načina gradnje i stanovanja na izgradnju visoko energetski efikasnih i pasivnih kuća koje su udobne, ekološke i trajne i ispunjavaju najteže energetske i ekološke zahteve 21. veka.

 

Postati vodeći regionalni graditelj visoko energetski efikasnih i pasivnih kuća vrhunskog kvaliteta koje su savremenog dizajna, udobne, funkcionalne i trajne, a cenom dostupne mnogim kupcima.

Značajano doprinositi energetskoj tranziciji i borbi protiv štetnih uticaja klimatskih promena kao glavnim izazovima u 21.veku.

 

3367815

Naša proizvodnja

Usmereni smo na stalnu optimizaciju procesa predfabrikacije, fabrički sistem kontrole kvaliteta i upotrebu energetski efikasnih materijala i savremenih softverskih alata.

 

Primenjujemo EU norme u oblasti konstrukcija, energetske efikasnosti i zaštite čovekove okoline.

Naši zaposleni kontinuirano usavršavaju svoje veštine i znanja kako bi se osigurao visok kvalitet radova.