fbpx

Energetski efikasne kuće

Puno komfora u malo prostora

mini kuće

Mi razumemo trendove i razvijamo seriju novih, funkcionalnih i pristupačnih modela mini kuća. Standardni tipovi u rasponu od 20m² ÷ 70m²  mogu imati različitu namenu, od mini kuća, vikend kuća, kancelarija ili raznih vrsta proširenja postojećih objekata do modula za stambene, hotelsko/motelske komplekse.

Dovoljno prostora za uživanje

Prizemne porodične kuće

Dinamičan, aktivan život u jednom nivou, komforan raspored u sprezi sa prirodnim okruženjem. Prizemne kuće (Bungalow :En., prim.aut.) u Evropi, a sve više i kod nas, doživljavaju pravi comeback

Moderne prizemne kuće dolaze u više varijanti, sa elegantnim dvovodnim, stepenastim dvovodnim ili ravnim krovom. Ideje za moderne prizemne kuće su nastale iz potrebe za komfornim stanovanjem na periferiji i u prirodi gde vlasnici podjednako uživaju u  zatvorenom i otvorenom prostoru.

Tipski modeli su u opsegu 80 m² ÷ 140 m²  sa 2 do 3 spavaće sobe.

Za srećnu porodicu

Porodične kuće na sprat

Kada postavimo pitanje: „Šta je za vas idealan dom?“ svaka porodica ima na umu nešto drugo.

Zbog toga smo istraživali tržište, pažljivo slušali naše prijatelje, saznali šta žele prijatelji naših prijatelja, sve sa glavnim ciljem da razvijemo dijapazon kuća različitih stilova i veličina koje mogu ispuniti  funkcionalne i estetske zahteve, a pri tom se uklopiti u većinu budžeta. Naše predfabrikovane porodične kuće na sprat variraju u veličini i tipu                                                u opsegu od 120m² ÷ 220 m².

Optimalno rešenje

Dvojne kuće / duplex

Dvojne kuće mogu biti prava altertnativa slobodnostojećim porodičnim kućama.

Tamo gde je dozvoljena veća gustina izgradnje, kod novogradnji u gradskim i prigradskim područjima ili kao proširenje postojećih objekata su samo neka od područja primene. Konstrukcija ovog tipa kuća ima veliki potencijal za efikasnu realizaciju kuća u nizu.

Arhitektura se može prilagođavati u pogledu rasporeda i dimenzija prostorija. 

Savršen životni prostor

Naši inženjeri pružiće vam sve neophodne informacije.